WPM Retail heeft circa 550 m2 winkelruimte verhuurd aan T-Mobile, OP = OP Voordeelshop, De Briljanten Schaar en Brasserie / Bakker Van Maanen in het nieuwbouw winkelcentrum te Pijnacker dat op 15 septembe 2012 haar deuren zal openen voor het winkelend publiek.

Onder andere C&A, Hunkemöller, ING, Jeans Centre, Nelson Schoenen, The Stone, Van der Ven Fashion, Van Uffelen Mode en een aantal plaatselijke en regionale ondernemers zijn eerder al gecontracteerd voor dit winkelcentrum. Inmiddels is Ackershof al voor 90% verhuurd. Er zijn nog slechts enkele units beschikbaar.

ABB Bouwgroep B.V. uit Sliedrecht is de ontwikkelaar en aannemer van het nieuwe winkelcentrum dat grenst aan het huidige winkelcentrum Ackershof. Het nieuwe winkelgedeelte, dat onderdeel uitmaakt van het centrumplan, zal circa 5.500 m2 groot worden en is geheel onderkelderd ten behoeve van een parkeergarage. Deze parkeergarage zal gekoppeld worden met de bestaande parkeergarage, waardoor er een parkeerfaciliteit ontstaat van ruim 600 parkeerplaatsen.

Het accent van dit winkelcentrum zal voornamelijk op het modesegment komen te liggen, maar inmiddels zijn er ook een aantal dagelijkse winkels gecontracteerd. De eerste winkels aan de buitenzijde van het winkelcentrum zijn reeds opgeleverd en zullen spoedig hun deuren openen voor het winkelend publiek. De verhuur van de commerciële winkelruimten voor dit project in Pijnacker is in handen van WPM Retail onderdeel van WPM Groep.