Op zaterdag 16 juni belooft het weer gezellig druk te worden op het Raadhuisplein.
Een dag voor vaderdag is het Raadhuisplein van 11.00 tot 16.00 uur een Eldorado voor de autoliefhebber.

Diverse dealers laten mooie modellen zien.

Aanwezig zijn Toyota Pluym (de nieuwste Prius Wagon), Garage Hoeke met Peugeot (107, 208, 508, RCZ en 5008), Garage Nooteboom met Kia (Picanto. Cee’d en Optima) en Ford, Stejer Seat Delft (Seat Mii nieuwste model per 24 mei in de showroom, Seat Ibiza ST en Seat Altea XL of een Seat Leon) en Audi Wittebrug. In totaal worden er ongeveer 16 auto’s opgesteld.

Verder komt er een racesimulator te staan van de fima Bernax de absolute top in Nederland. Het is een schitterende replica van een Ferrari. Een F1 auto als realistische simulator met de beste software en ’s werelds beste beturingssysteem. Door het elektrisch verstelbare pedaal- en stuursysteem heeft iedereen de juiste zitpositie. De pedalen, besturing, stuurschakeling: alles is echt. Voel de vibraties van de motor en de kerbstones door het geavanceerde shaker feedbacksysteem. Vanaf 16 jaar kunt u meedoen.Gezien de draaiuren kunnen er ongeveer 60 mensen racen op deze dag (5 uur keer 5 minuten per persoon). Er kan dus soms een wachttijd zijn.

Politie agent Jim komt samen met de politiehond Froggel om 12.00 uur in een oude Amerikaanse politieauto naar het Raadhuisplein. Deze politiewagen vertoont echter wel heel vreemde kuren. In totaal zijn er vier optredens van 30 minuten. In de pauzes mogen de kinderen even in de politieauto zitten naast Froggel. Vader of moeder heeft vast wel een camera bij zich om er een leuke foto van te maken.

Ook de gigantische Anno Nu Express van de ABN-AMRO gaan we een plaats geven, zodat u zich kunt vergapen aan de allernieuwste digitale snufjes op het gebied van Social Media en mobiel bankieren.

En dat is nog niet alles. twee lieftallige vrouwen lopen in een oranje outfit EK formulieren uit te delen. Op dit formulier kunt u de rust- en eindstanden opschrijven van de wedstrijden Portugal – Nederland en Denemarken – Duitsland, die op zondag 17 juni worden gespeeld. De gelukkigen maken kans op een dinerbon van 100 euro. Daarmee kan lekker gegeten worden in Het Witte Huis. Zijn er meer dan drie mensen die het goed hebben, dan wordt er geloot, want er zijn in totaal drie bonnen.

Het belooft een fantastische dag te worden, waar weer veel mensen op af zullen komen En nu maar hopen dat het weer meewerkt.