Vier(3)daagse Blog lopers deel 3.

20 juli 2022
Nijmegen, Vrijdag 22 Juli 2022, Tijdens de finaledag is het een groot feest alles wordt uit de kast gehaald om de lopers de finish te laten halen, wij ontvingen dan ook unieke sfeerbeelden van de lopers die een te gekke dag beleefde en tussendoor even tijd maakten voor RTL4 nieuws en SBS6.

Ondanks de zere voetjes en blaren ging de tocht van start die voerden naar Linden waar de wandelaars welkom geheten werden door stadswachten en hun vaste supporters Astrid en Victor die heel de week langs het parcours stonden, daarna door naar Cuijk waar de militaire genie een pontonbrug had neergelegd om zo te eindigen in de Sint Annastraat voor deze gelegenheid omgedoopt tot Via Gladiola in Nijmegen waarna het feest kon beginnen.

Vier(3)daagse Blog lopers deel 2


Nijmegen, Donderdag 21 Juli 2022, Vandaag stond de 7 heuvelendag op het programma van de vrienden van Ackershof2 Win en Yvon, zoals gebruikelijk werd er er weer vroeg gestart om zoveel mogelijk in de droogte te lopen maar helaas een uur na de start waren de regenschermpjes al nodig, na 15Km gewandeld te hebben kwam er een klein zonnetje doorheen.

Het was even droog en dat was veel fijner wandelen de doortocht in Groesbeek was als gebruikelijk geweldig en hierna achter Duitse militairen ging het tempo flink omhoog maar het noodlot brak 9 kilometer voor het einde uit de hemel brak open en zo kwamen de lopers druipnat binnen, hopen op een fantastische intocht morgen.

Vier(3)daagse Blog lopers deel 1

Nijmegen, Woensdag 20 Juli 2022,

Tijdens deze vier(3)daagse sturen de lopers Wim en Yvon uit Pijnacker ons foto’s en videobeelden van hun belevenissen tijdens het wandelevenement van het jaar, in ons eerste artikel ziet u de buiten het wandelen ook een andere kant van de vierdaagse namelijk de feesten en vuurwerkshows die gehouden voor de wandelaars en bezoekers.

Als de wandelaars al lang op een oor liggen gaan de bezoekers en studenten in Nijmegen nog even door tot de late uurtjes om zo hopelijk de finish van de volgende dag mee te maken.