De tweede Cultuuravond georganiseerd door de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd deze keer gehouden in het Parochiehuis aan de Oostlaan, de mensen uit de culturele sector en politiek waren aanwezig om met elkaar te discussiƫren over cultuur in Pijnacker-Nootdorp voor de komende jaren.

De gemeente wil zich een goed beeld vormen over de wensen en mogelijkheden en heeft 3 avonden georganiseerd de eerste was in Delfgauw, nu dus was het Parochiehuis aan de beurt.

De avond werd geopend door burgemeester Ravenstein en muzikaal ondersteund door het Urban Jazz Trio die vooral bekend staan door hun smooth jazz easy listening muziek.

Organisatie’s uit het centrum van Pijnacker gaven een korte inleiding over hun organisatie en wat voor mogelijkheden er waren voor anderen, voor de Verbeelding sprak Victor van Leeuwen, voor de Trucker Wart Luscuere en voor Bibliotheek Oostland Rian Hoofs en Esther Wit.

Hierna waren er brainstorm sessie’s onder de aanwezige om hun wensen kenbaar te maken en hier oplossingen voor te vinden en deze te verwerken in de cultuurnota.

De volgende avond zal in Nootdorp zijn.