Donderdag 23 mei is in ’t Uurtje Sjaak bij Tante Boefie in Pijnacker als gast Elma van Vliet, van beroep schrijfster wier boeken in 16 landen uitgebracht zijn, waaronder BraziliĆ«, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Ze had een bestseller in Duitsland met ‘Mam, vertel eens!’ en in totaal zijn er wereldwijd al bijna 4 miljoen boeken van haar verkocht!

Weinig Nederlandse schrijvers kunnen aan het succes van Elma van Vliet tippen. Een goede reden voor interviewer Sjaak Oudshoorn om eens aan de reislustige, in Pijnacker geboren Elma van Vliet een en ander voor te leggen.

Wie inspireerden haar? Hoe ontstaat zo’n succes van iemand die geen schrijversambities had? Wat maakt zo’n boek als ‘Mam, vertel eens!’ zo universeel en hoe rol je dat succes uit? Maar ook, waar lukt het juist niet?

Dat hoor je bij het komende UURTJE SJAAK, een nieuw initiatief van de stichting Cultuur Support. Er is echter ook gelegenheid zelf vragen aan Elma te stellen. Kom een kijkje nemen bij ’t UURTJE SJAAK op 23 mei 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: Tante Boefie, Oostlaan 15 te Pijnacker. Gratis entree.