Zaterdag 17 maart haalt de winkeliersvereniging Ackershof de Ice Carving Roadshow naar Pijnacker. Het begint om 11.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. Het Raadhuisplein wordt gevuld met drie tenten in de vorm van Iglo’s.

Elk heel uur wordt er een prachtige ijssculptuur gebeeldhouwd met zagen en beitels. Het resultaat zal u versteld doen staan.

De kinderen kunnen de hele dag geluksmuntjes hakken. In grote ijsblokken zijn muntjes in verschillende kleuren ingevroren. Onder streng toezicht en met beschermende handschoenen aan kunnen de kinderen met een beitel een muntje hakken. Albert Heijn, Discus, Dolphin Kidswear en SNS bank Oostland hebben al prijsjes toegezegd.

U kunt uzelf of uw hele familie in laten vriezen in een hol ijsblok. Dosha Fotografie uit Berkel en Rodenrijs ( die ook prachtige trouwreportages maakt), maakt daar een leuke foto van. Een week later (vanaf 26 maart) kunt u deze foto gratis ophalen in de winkel van Expert die op 22 maart open gaat in het voormalige pand van Hans Textiel. Kijkt u eens op de site www.icecarving.nl en klik op mensen invriezen.

In één van de tenten staat een ijsbar, waarop uiteraard het logo van Ackershof is aangebracht. U kunt daar terecht voor een drankje. Het Witte Huis zorgt dat de bar goed gevuld is. De consumpties komen wel voor eigen rekening.Uit het Nieuws archief